Carol Shay:  

CLASS OF 1965
Portland, OR

Carol's Story

I AM CAROL CLULOW (SHAY). I HAVE BEEN MARRIED FOR 25 YEARS AND HAVE 3 CHILDREN. DEBBIE IS 38, MATT IS 34 AND KELLY IS 23. DEBBIE HAS TWO CHILDREN, CHERYL IS 17 ALMOST 18 AND GRADUATING FROM HIGH SCHOOL THIS YEAR AND MICHAEL IS 14. MATT IS SINGLE AND WORKING FOR FREIGHTLINERS. HE IS HOPING TO BUY A HOUSE THIS YEAR. KELLY IS MARRIED TO JOE AND THEY HAVE A 17 MONTH OLD DAUGHTER NAME AUDREY. THEY LIVE IN SPOKANE. MY HUSBAND AND I HAVE A CABIN IN CENTRAL OREGON CALL 3-RIVERS AND WE GO EVERY OTHER WEEKEND IN THE SPRING AND SUMMER. WE DON'T GO UP AS MUCH IN THE WINTER EXCEPT FOR NEW YEARS. I HAVE NOT WORKED FOR 5 YEARS DUE TO HEALTH PROBLEMS. I HAVE HAD 3 HEART ATTACKS AND TRIPLE BYPASS SURGERY IN 1994. I HAVE HAD OTHER HEALTH PROBLEMS SO I CAN'T WORK ANYMORE. I FINALL...Expand for more
Y GOT MY DISABILITY IN OCT. 2007. I FOUGHT IT FOR FOUR YEARS. MY ATTORNEY NEVER GAVE UP. I LOST MY BROTHER DAVE CLULOW FOUR YEARS AGO AND MY BROTHER LARRY TWO YEARS AGO. LARRY LIVED WITH US FOR AWHILE SINCE HE COULD NOT WORK ANYMORE DUE TO BAD HIPS. I STILL HAVE MY TWO OLDER BROTHERS LEFT. I HAVE A LITTLE DOG NAME TOBY AND HE IS MY PROTECTOR. I ALSO HAVE A CAT. I HAVE BEEN ON 3 CRUISES AND LOVE THEM. WE ARE GOING AGAIN ON A CRUISE IN JUNE 2009 TO ALASKA WITH OUR FRIENDS. I THRU MYSELF A 60TH PARTY LAST YEAR AND I HAD A BALL WITH ALL OF MY FAMILY AND FRIENDS. I AM STILL GOOD FRIENDS WITH SUSAN MALLOY (BURGLINGTON) AND GAYE TRIMBLE (HANEY). WE GET TOGETHER OFTEN TO GO TO THE MOVIES AND LUNCH. I GO TO CURVES 3-TIMES A WEEK. WE HAVE LIVED IN SE PORTLAND FOR 28 YEARS.
Register for Free to view all details!
Register for Free to view all yearbooks!
Reunions
Carol was invited to the
2913 invitees
Carol was invited to the
189 invitees
Register for Free to view all events!

Carol Shay is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.