Eddie Britt:  

CLASS OF 1966
Hialeah High SchoolClass of 1966
Hialeah, FL
Coral gables, FL
Miami High SchoolClass of 1966
Miami, FL
Coral gables, FL
Coral gables, FL

Eddie's Story

Life AT THE AGE OF 61 (AND COUNTING), I AM AHEAD OF WHERE I EXPECTED TO BE WITH MOST OF MY AMBITIONS, BUT I DID LOSE A FEW ALONG THE WAY. I SIGNED ON CLASSMATES, EVEN THOUGH I DID NOT GRADUATE DUE TO DROPPING OUT AND DOING A STRETCH IN THE MARINE CORPS, ALONG WITH A "SENIOR CLASS TRIP" TO VIETNAM, TO ATTEMPT TO LOCATE LOST, BUT NOT FORGOTTEN, FRIENDS. I HAVE BEEN INVOLVED IN MANY PROFESSIONS, BUT THIS LAST ONE LASTED 25 YEARS, I AM A RETIRED COP WHO WORKED FOR A SMALL TOWN POLICE FORCE IN SOUTHEASTERN FLORIDA. PRESENTLY I AM ENJOYING RETIREMENT IN A SOUTH CENTRAL FLORIDA RURAL COMMUNITY, RIDING MY MOTORCYCLE, BOATING / FISHING ON MY BASS BOAT AND SPENDING TIME WITH MY FAVORITE PET, AN ENCLISH...Expand for more
BULLDOG, NAMED SERGEANT MAJOR OR "SARGE" FOR SHORT AND IN OCTOBER 2006, I GOT MARRIED (AGAIN). I HAVE MADE A COUPLE OF MOTORCYCLE TRIPS WITH MY BROTHER, ONE TO TEXARKANA, WHICH LASTED 13 DAYS AND ONE TO CALAIS, MAINE, WHICH LASTED 24 DAYS, WE SAW THE COUNTRY AND CAMPED OUT ON EACH TRIP AND HOPE TO MAKE A FEW MORE BEFORE AGE KICKS IN AND PUTS A STOP TO RIDING. GROWING UP IN THE COCONUT GROVE, MIAMI AND HIALEAH AREAS OF THE STATE, I HAD FRIENDS WHO WENT TO MANY VARIOUS SCHOOLS, SO I HAVE SIGNED ON TO MANY OF THEM IN AN ATTEMPT TO LOCATE LOST, BUT NOT FORGOTTEN, FRIENDS AND HAVE MADE CONTACT WITH SOME ON SEVERAL OCCASSIONS. I HAVE MET WITH AND VISITED SOME OLD FRIENDS SO THIS SITE DOES WORK !!!
Register for Free to view all details!
Register for Free to view all yearbooks!
Register for Free to view all events!

Eddie Britt is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.