Janet Vasquez:  

CLASS OF 1980
Janet Vasquez's Classmates® Profile Photo
St. Michael AcademyClass of 1980
New york, NY
Ross High SchoolClass of 1980
Brentwood, NY
Central islip, NY
New york, NY
Brooklyn, NY

Janet's Story

HI OLD CLASSMATES, I WENT TO A FEW SCHOOLS IN MY CHILDHOOD, BUT THE MOST MEMORIES I HAVE WAS WHEN I WENT TO HOLY TRINITY AND ST MICHAELS. AFTER I MOVED TO LONG ISLAND IN LATE 1979 I DECIDED TO TAKE SOME TIME OFF FROM STUDYING AFTER I GRADUATED HS. I MET MY EX HUSBAND 2 YRS LATER, WE WERE YOUNG AND IN LOVE SO WE STARTED HAVING CHILDREN. I WAS 22 WHEN I HAD MY DAUGHTER DANIELLE, AND 24 WHEN I HAD MY DAUGHTER NICOLE. WE DECIDED NY WAS NOT THE PLACE TO RAISE OUR GIRLS. WE FOLLOWED IN HIS FAMILIES FOOTSTEPS AND DECIDED TO GIVE FLORIDA A TRY.OUR DAUGHTERS WERE STILL BABIES. WE LIVED IN KISSIMMEE FL WHICH IS ABOUT 15 MINUTES FROM ORLANDO. AFTER ABOUT 1O YRS OF MARRIAGE WE GREW UP AND UNFORTUNATELY GREW OUT OF LOVE SO WE DIVORCED IN 1994, I DECIDED TO COME BACK HOME TO NY IN 1994 TO BE WITH MY FAMILY. I WAS ALREADY USED TO LIVING IN THE SUNSHINE AND SO WERE MY DAUGHTERS. WE STAYED IN NY AND TOUGHED OUT ONE BAD WINTER WHICH MADE ME MAKE UP MY MIND AND HEADED BACK TO FLORIDA. AT THIS POINT I MOVED TO TAMPA WHERE MY PARENTS HAD BOUGHT A BOUSE.I HAVE BEEN HERE EVER SINCE, I L...Expand for more
OVE FLORIDA. I HAVE RAISED MY CHILDREN HERE AND THEY TURNED OUT TO BE GOOD GIRLS. I MET MY CURRENT HUSBAND 4 YRS AGO. HE HAD ALSO BEEN IN A BAD RELATIONSHIP AND GAINED CUSTODY OF H IS 6 YR OLD SON. WE ARE ALL HERE JUST LIVING ONE DAY AT A TIME ENJOYING OURSELVES AS MUCH AS WE CAN, SHARING AND BEING WITH OUR FAMILIES IS THE BEST THING IN THE WORLD. I HAVE HAD A VERY SUCCESFUL LIFE AND I DID NOT FINISH COLLEGE. GOD HAS BLESSED ME WITH A WONDERFUL CAREER. I HOPE EVERYONE HAS HAD A WONDERFUL LIFE LIKE I HAVE HAD. HOPE THIS GIVES YOU ALL A QUICK LOOK INTO THE LIFE OF CRAZY JANET. I AM STILL LOCA, I LIKE TO PARTY AND HAVE A GOOD TIME. THATS WHAT KEEPS US YOUNG AT HEART, IAM 46 YRS OLD AND ITS GOOD TO KNOW THAT I STILL REMAIN FRIENDS WITH SOME OLD FRIENDS. IAM STILL VERY GOOD FRIENDS WITH WENDY GONZALEZ, SHE IS WENDY BURGOS NOW. ME AND HER HAVE REMIANED FRIENDS THROUGH ALL THESE YRS AND SHE VISITS ME EVERY SUMMER. HOPEFULLY SHE WILL MOVE HERE WHEN HER HUSBAND RETIRES. WELL THIS IS IT FOR NOW, I HOPE TO HEAR FROM SOMEONE IN THE PAST...A BLAST FROM THE PAST!!!!! MUAH!!! .
Register for Free to view all details!
Register for Free to view all events!

Photos

Janet Vasquez's Classmates profile album
this is me and an old friend regina..
this is me and reggie
this was me back in the days..
sweet 16..with my st michael classmates
this is in my old apt on west 85th street..
miss wendy gonzalez
this is fausto diaz...thats me in the backgrou
this is wendy and janet aleman
these are old classmates from 7th and 8th grad
raul, david and juan..
this is also me, i think in 7th grade
this is wendy gonzalez
this is some of the boys in my class, lets see
me and wendy...
this is me
memory lane 001
my daughter nicole, elaine and me..
MY CRAZY NIECE JENNIFER...
MY NEPHEW KENNY AND HIS WIFE ELAINE.
Register for Free to view all photos!

Janet Vasquez is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.