Magie Darling:  

CLASS OF 1999
Magie Darling's Classmates® Profile Photo
Apple valley, CA

Magie's Story

Life HELLO TO EVERYONE WHO IS WONDERING WHERE I AM AND HOW I AM DOING. LETS START WITH MY AGE SINCE THIS IS MY "LIFE" BIO. I AM 28, I HAVE 2 SONS, AND A DAUGHTER A 9YR.OLD HIS NAME IS XZAVIER.(HIS DAD IS THE GUY I WAS SEEING IN HIGH SCHOOL, MANNY.) A 4 YR OLD, AARON, AND AUTUMN. I AM DATING SOMEONE, WE HAVE BEEN TOGETHER FOR ALMOST 2 YRS.NOW. YES, I HAVE CURRENTLY MOVED TO SACRAMENTO CA. SORRY I AM N...Expand for more
OT A GOLD MEMBER HERE. I AM CURRENTLY IN SCHOOL TO BE A FORENSIC NURSE MY GOAL IS TO BE ABLE TO PROVIDE MY KIDS WITH THE BEST LIFE I CAN GIVE THEM. AMANDA SATILLAN I HAVE BEEN LOKKING FOR YOU SINCE YOU MOVED, BACK IN HIGH SCHOOL! I WOULD LIKE TO KEEP MY FRIENDSHIP WITH YOU.THANKS THAT IS ALL I CAN TELL YOU ABOUT ME. P.S. MARY MY TWIN LIVES IN NEW YORK NOW W/ MY FAMILY. I SEND MY LOVE TO ALL MY FRIENDS.
Register for Free to view all details!
Reunions
Magie was invited to the
546 invitees

Photos

magie5

Magie Darling is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.