Beatrice Duran:  

CLASS OF 1978
Gadsden High SchoolClass of 1978
Anthony, NM
Canutillo, TX
Las cruces, NM
Las cruces, NM

Beatrice's Story

Life I HAVE BEEN MARRIED TO RON DURAN FOR 23 YEARS NOW. WE HAVE A BUSINESS HERE IN LAS CRUCES DOING UNDERGROUND UTILITY WORK AND MAINLY WORK FOR QWEST COMMUNICATIONS. WE HAVE A SON -FRANKIE 21 YEARS OLD AND PLAY FOR NMSU AGGIES BASEBALL TEAM AS A PITCHER. WE TRAVEL ALOT MOSTLY TO SEE HIM PLAY AND RELAX. THIS YEAR WE WILL TRAVEL TO ALASKA IN JUNE ON A CRUISE , TO HAWAII TO SEE OUR SON PLAY IN JULY AND TO ITALY IN NOV ON A 12 DAY CHURCH TRIP. SINCE OUR SON IS ON HIS OWN , RON AND I ENJOY RIDING OUR HARLEY MOTORCYCLE. WE GO TO SEVERAL BIKE RUNS AND ENJOY SPENDING TIME WITH OUR FRIENDS GOING ON DINNER RUNS . ITS LIKE STARTING LIFE ALL OVER AGAIN , YOU RAISE YOU...Expand for more
R KIDS, YOU TEACH THEM TO DO WELL AND THEN YOUR LIFE TAKES A TURN AGAIN . I ENJOY LIFE AND I ESPECIALLY ENJOY FAMILY AND MY FRIENDS. I DO KEEP IN CONTACT WITH SEVERAL CLASSMATES , SOME WHOM I AM VERY CLOSE TO . ALTHOUGH I WILL ALWAYS TREASURE MY HIGH SCHOOL DAYS AND THE GOOD FRIENDS THAT I WILL ALWAYS REMEMBER School WHEN I WAS A FRESHMAN IN HIGHSCHOOL , I HAD THE BIGGEST CRUSH ON MARK GONZALES, A SENIOR IN HIGH SCHOOL, THOUGH HE NEVER KNEW I EXSISTED, I NEVER MISSED THE SPORTS HE PLAYED IN. AS FOR MY TEACHER THAT MOST INSPIRED ME?? OF COURSE, MRS CAMUNEZ. SHE WAS AND IS THE BOMB, I STILL LOVE THAT WOMAN ALOT. I HAVE ALOT OF FOND MEMORIES OF HIGH SCHOOL.
Register for Free to view all details!
Reunions
Beatrice was invited to the
605 invitees
Beatrice was invited to the
225 invitees
Beatrice was invited to the
684 invitees
Register for Free to view all events!

Beatrice Duran is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.