Susan Wohlert:  

CLASS OF 1968
Susan Wohlert's Classmates® Profile Photo
Atlantic city, NJ
Bonita springs, FL
Ft. myers, FL
Atlantic city, NJ
Atlantic city, NJ

Susan's Story

Life LIFE IS AN ADVENTURE AND I HAVE LIVED IT. ALTHOUGH LIFE CAN BE DIFFICULT I HAVE ENJOYED EVERY MOMENT OF IT. I HAVE BEEN MARRIED TWICE AND IT WAS A LEARNING EXPERIENCE. I SAVED THE BEST (MICHAEL) FOR LAST, BUT UNFORTUNATELY HE WAS TAKEN FROM ME UNEXPECTEDLY 15 YEARS AGO. I HAVE RAISED NUMEROUS CHILDREN, NOT ALWAYS MY OWN. I HAVE COACHED SOFTBALL AND BEEN ON THE USVBA VOLLEYBALL BOARD. I ENJOY SPORTS.I AM A PUBLISHED POET. I GRADUATED FROM THE INSTITUTE OF CHILDREN'S LITERATURE AND I AM CURRENTLY WORKING ON A MANUSCRIPT FOR A CHILDREN'S BOOK. MY CHILDREN ARE ALL COLLEGE GRADS AND HAVE ESTABLISHED CAREERS IN LAW ENFORCEMENT, COMPUTERS, SOCIAL WORK & BUSINESS. I AM VERY LUCKY TO HAVE GREAT CHILDREN AND I AM VERY CLOSE TO THEM. I TALK WITH THEM EVERY DAY. I HAVE 8 GRANDCHILDREN. I HAVE WON AWARDS FOR MY WORK IN EDUCATION AND I HAVE NO REGRETS IN LIFE EXCEPT THAT MY HUSBAND MICHAEL COULD NOT GROW OLD WITH ME, BUT THAT IS HOW LIFE IS. MICHAEL LOVED LIFE AND WOULD WANT ME TO CONTINUE OUR QUEST FOR LIFE AND HAPPINESS, SPREADING IT AROUND. SO, THIS IS MY LIFE AND I AM LIVING IT TO THE FULLEST FOR MYSELF AND FOR MY MICHAEL. MY LIFE IS FULL AND I THANK GOD EVERY DAY WHEN MY FEET HIT THE FLOOR AND I AM STILL HERE. AS YOU SEE I AM DOING FINE AND LOOKING FORWARD TO A NEW ADVENTURE. BEING OLDER HAS NOT STOPPED MY ENTHUSIASM FOR NEW ADVENTURES. BLESSED BE, Y'ALL. Sept 2007...Well, I am off to Florida to live again. I just do not like the winters here and have decided to relocate to be with my children and grandchildren. I have a beautiful 2BR condo with 2 pools, 2 tennis courts and a workout center. I even have my own dry cleaning service. My personal trainer will be my soon to be son-in-law. My daughter is getting married in May and I am so excited. Now all my children will be married and I can look forward to more grandchildren. How lucky am I? I am still pursuing more school and have obtained my diploma from the Institute of Children's Literature. I will be working for a Fortune 500 company and will miss my work at the hospital here, but looking forward to less stress in my job. Life is good and I am happy. My grandchildren number 4 and one on the way. My four children are happy and healthy and secure in their employment. I am fortunate to have so many friends in Florida and in NJ. I also have a new great nephew named Trevor Michael after my late husband. My great nephews Jake and Dylan adore their baby brother. Well, that is all for now. Talk later and remember that life is short...make the most of every day. School SCHOOL WAS A SOCIAL EVENT FOR ME. IN ELEMENTARY SCHOOL I HAD A TEACHER (MRS ALLEN) WHO BECAME ONE OF MY BEST FRIENDS AS AN ADULT. WE CORRESPONDED UNTIL HER DEATH. SHE WAS THE BIGGEST INSPIRATION I HAD. SHE APPLAUDED MY TALENTS AND CREATIVITY AND HELPED WITH MY WEAKEST SUBJECTS, ESPECIALLY MATH. OF COURSE, I WAS ALSO DISCIPLINED FOR HAVING AND SIGNING A SLANG BOOK....REMEMBER THEM? IN MIDDLE SCHOOL I WAS FORTUNATE ENOUGH TO...Expand for more
HAVE 2 TEACHERS TAKE ME UNDER THEIR WING (MR HENKES AND MRS HUGHES). I SPENT ALOT OF TIME WITH THEM IN SCHOOL AND OUTSIDE OF SCHOOL. IN MIDDLE SCHOOL MY BIGGEST CRUSH WAS SONNY POPOWSKY. WE WERE KNOWN AS ROMEO AND JULIET, BUT UNFORTUNATELY WE WENT OUR SEPARATE WAYS IN HIGH SCHOOL AND LOST ALL TOUCH WITH EACH OTHER. MR COPELAND AND MRS MECASKIE INSPIRED ME IN MUSIC AND ENGLISH IN HIGH SCHOOL. I LOVED SINGING IN THE CHOIR. MOST OF MY SOCIALIZING WAS WITH OTHER STUDENTS FROM OTHER SCHOOLS. I STILL STAY IN TOUCH WITH FRANKIE USHLER. I VALUE HIGHLY THE FRIENDSHIP I HAVE WITH FRANKIE AND HIS WIFE RUTH. I WAS ALWAYS BUSY IN HIGH SCHOOL BECAUSE I HAD TO WORK AFTER SCHOOL, BUT I USE TO GO TO HULLABALOO IN CARDIFF TO DANCE. IT WAS A TEENAGE DANCE CLUB. I MARRIED MY HIGH SCHOOL SWEETHEART AND WAS MARRIED TO HIM FOR 27 YEARS. UNFORTUNATELY THAT CHAPTER IN MY LIFE CLOSED IN 1993. IN 1995 I MARRIED MY SOULMATE MICHAEL. I LOST HIM IN 2004 AND WILL MOURN HIM FOR THE REST OF MY LIFE. I RECEIVED MY DIPLOMA FROM THE INSTITUTE OF CHILDREN'S LITERATURE IN 2007. HOPEFULLY I WILL BE PUBLISHED DURING 2009. I LOVE LEARNING AND BEING A STUDENT IS A HOBBY OF MINE. Workplace I CAN REMEMBER WORKING AT THE BUS TERMINAL IN A.C. AND ALSO AT SOUVENIR CITY ON NEW YORK AVE WHEN I WAS A KID. AFTER GRADUATION I WORKED AT PRUDENTIAL INS CO FOR 2 YEARS BEFORE TAKING EMPLOYMENT AT SMH HOSPITAL IN THE LAB. AFTER MOVING TO FLORIDA, I HAD THE CHANCE TO BE AN EDUCATOR IN COMPUTERS AND FOR THE MENTALLY CHALLENGED. IT WAS VERY REWARDING WORK AND I SOMETIMES MISS IT. AFTER RELOCATING BACK TO NJ 7 YEARS AGO I RETURNED TO SMH HOSPITAL WHERE I WAS A COORDINATOR FOR THE ONCOLOGY UNIT. I RETURNED TO FLORIDA IN OCTOBER 2007 TO BE WITH MY CHILDREN AGAIN. I HAVE A LOVELY CONDO WITH 2 POOLS AND A VIEW OF THE LAKE. IT IS WONDERFUL AND I AM ENJOYING IT HERE. THE COLD WEATHER IS NOT MY FAVORITE THING. GIVE ME THE SAND AND THE SUN ANY OLD TIME. OF COURSE, THROUGH THE YEARS I HAVE ALSO TAKEN ON SUMMER JOBS (EDUCATORS HAVE THE SUMMERS OFF)AT CRAFT STORES AND THE LOCAL ROLLER RINK. I ALSO COACHED SOFTBALL AND SAT ON THE USVBA VOLLEYBALL BOARD. I ALWAYS KEEP BUSY. IN ALL THAT TIME I TOOK OFF ONLY 2 YEARS TO GIVE MYSELF A REST. NOW I AM WORKING ON GETTING CHILDREN'S BOOKS PUBLISHED SO THAT WHEN I RETIRE I WILL HAVE SOMETHING CONSTRUCTIVE TO DO. I AM CURRENTLY WORKING FOR A FORTUNE 500 COMPANY. I CERTAINLY KEEP BUSY. NO MATTER WHAT I HAVE DONE, IT HAS ALWAYS BEEN AN EXPERIENCE AND I HAVE ENJOYED EVERY MINUTE OF IT. 2024 HOPING IT WILL BE A GOOD YEAR. I FINALLY MOVED ON FROM THE COMPANY AND i AM NOW WORKING FOR THE FAMILY BUSINESS...HOME TEAM HOME WATCH AND PET SITTING. i LOVE IT. i AM 73, BUT NOT STOPPING ANYTIME SOON. i LOVE SPENDING TIME WITH MY GRANDKIDS AND KIDS, HANGING OUT WITH FRIENDS, READING, WRITING, PAINTING, ETC. FINALLY MOVED BACK INTO THE HOUSE AFTER HURRICANE IAN. SUCH A LONG HARD YEAR AND A HALF FOR SO MANY PEOPLE, BUT WE ARE FLORIDA STRONG! I LOVE LIFE AND HOPE TO LIVE A LONG ONE.
Register for Free to view all details!
Reunions
Susan is invited to the
212 invitees
Susan was invited to the
157 invitees
Susan was invited to the
165 invitees
Register for Free to view all events!

Photos

Little dancing man
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's album, GRANDKIDS
Susan Wohlert's Classmates profile album
Susan Wohlert's Classmates profile album
My family at my going away party
My nephews & niece Rick, Becca & Howard
Susan Wohlert's album, Timeline Photos
Susan Wohlert's album, Timeline Photos
Susan Wohlert's album, Timeline Photos
Susan Wohlert's album, Timeline Photos
Brotherly love.
Cousin time sleepover at Grandma's house
Susan Wohlert's album, Mobile Uploads
Register for Free to view all photos!

Susan Wohlert is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.