John Helwic:  

CLASS OF 1987
John Helwic's Classmates® Profile Photo
Walton High SchoolClass of 1987
Marietta, GA
Ft. collins, CO

John's Story

Life HI EVERYONE! AFTER HIGH SCHOOL, I ATTENDED COLORADO STATE UNIVERSITY WHERE I GOT A B.S. IN PSYCHOLOGY. AFTER PLAYING IN ALASKA FOR TWO SUMMERS, I DECIDED NOT TO ATTEND GRAD SCHOOL TO BECOME A SCHOOL PSYCHOLOGIST. INSTEAD, I STAYED IN FORT COLLINS, COLORADO AND HAVE BEEN A REAL ESTATE LENDER EVER SINCE. I ABSOLUTELY LOVE SUNNY COLORADO. WHERE ELSE CAN YOU GOLF OR SKI IN THE SAME DAY? I DIDN'T ATTEND OUR 10 YEAR BECAUSE I WAS BUSY DIVORCING. OH WELL. LUCKILY NO KIDS, JUST A GOLDEN RETRIEVER! I LOVE MY JOB AS A MORTGAGE BROKER, ESPECIALLY SINCE T...Expand for more
HE MARKET IS SO STRONG IN COLORADO. I HAVE BEEN REALLY INVOLVED IN BEACH TWO MAN VOLLEYBALL FOR YEARS. COLORADO (BELIEVE IT OR NOT) IS A HOT BED FOR PRO PLAYERS. WE HAVE INDOOR CLUBS TO TRAIN IN THE WINTER, THEN IN THE SUMMER I TRAVEL THE CIRCUIT FOR TOURNAMENTS. (I ALSO SHOW UP AT THE OFFICE EVERY NOW AND THEN). I LOVE TO "HIT THE MOUNTAINS" YEAR 'ROUND; AFTER ALL, THEY'RE JUST A SHORT DRIVE AWAY. I WOULD LOVE TO HEAR FROM EVERYONE, SO DROP ME A LINE AND SAY "HI". OR LET ME DO YOUR MORTGAGE FOR YOU. (FREE ADVERTISING IS GREAT, ISN'T IT?) GO RAIDERS!
Register for Free to view all details!
Reunions
John was invited to the
339 invitees

Photos

John Helwic's Classmates profile album

John Helwic is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.