Sonaly Couvertier-Bultron:  

CLASS OF 1995
Sonaly Couvertier-Bultron's Classmates® Profile Photo
El centro, CA
Fremont High SchoolClass of 1995
Sunnyvale, CA
El centro, CA
Imperial, CA
Imperial, CA

Sonaly's Story

Life HEY EVERYONE, IN CASE SOME OF YOU ARE WONDERING WHAT EVER HAPPENED TO ME , I MOVED TO EL CENTRO, CA MY JUNIOR YEAR AND GRADUATED FROM DESERT OASIS HIGH IN 1995. I THEN MOVED BACK TO SUNNYVALE , WHERE I WORKED AT A CATERING COMPANY UNTIL I LEFT TO PUERTO RICO IN FEB.1996 FOR A 2 WEEK VISIT THAT TURNED INTO A 7YR STAY. IN PUERTO RICO I MET MY WONDERFUL HUSBAND. WE FELL IN LOVE AND SOON HAD OUR SON , CARLOS JR. WHO IS NOW FIVE YEARS OLD. WE WERE MARRIED IN 2002 . WE ARE CURRENTLY LIVING IN MARYLAND AFTER AN ATTEMPT ON MY PART TO LIVE IN CALIFORNIA, THERE I HAD A NEAR FATAL CAR ACCIDENT IN APRIL 2003. I WAS IN THE HOSPITAL FOR 8 DAYS, AND WHILE I WAS THERE , MY BEST FREINDS , CARLA PENNIX (FREMONT HIGH) , MARIA J. LUNA,(OVERFELT HIGH) , AND LUCY CAMPAGNOLO ( FREMONT HIGH), ATTENDED TO ME AND AIDED IN MY RA...Expand for more
PID RECOVERY, IN JUNE I MOVED TO MARYLAND TO BE WITH MY MOTHER WHILE I FINISHED RECOVERING. MY HUSBAND SOON JOINED US AND SOON WE WILL BE BUYING OUR FIRST HOME. I AM A HOMEMAKER SINCE I AM STILL UNABLE TO WORK, I AM A CHILD CARE PROVDIER , WHICH I ENJOY VERY MUCH. BEFORE MY ACCIDENT I USED TO TAKE LIFE FOR GRANTED, BUT AFTER SEEING HOW GOD SPARED MY LIFE, I HAVE BEGUN TO APPRECIATE LIFE A WHOLE LOT MORE, I NO LONGER BELIEVE IN WASTING TIME DOING THINGS THAT WONT GET ME ANYWHERE. I NOW DEDICATE MYSELF TO DOING THE BEST THAT I CAN DO AN SHARE AS MUCH AS I CAN , BECAUSE I DONT KNOW IF I WILL GET ANOTHER CHANCE. I LOOK FORWARD TO HEARING FROM ALL MY FORMER FREINDS AND ALSO THOSE THAT MAY HAVE CONSIDERED THEMSELVES MY ENEMIES, LOL :) I AM REALLY INTO HOOKING UP WITH SOME OF YOU.. Please let me hear from you all.
Register for Free to view all details!
Register for Free to view all yearbooks!
Reunions
Sonaly was invited to the
476 invitees
Sonaly was invited to the
4459 invitees
Sonaly was invited to the
4299 invitees
Register for Free to view all events!

Photos

100_2794
100_2785
100_2742
me and dj tito
summer 2008
me and hubby
wearefamily
mybabyposing
meandmyhunny
fatherandson
wearefamily
mybabyposing
meandmyhunny
fatherandson
wearefamily
mybabyposing
meandmyhunny
fatherandson
wearefamily
fatherandson
Register for Free to view all photos!

Sonaly Couvertier-Bultron is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.