Alejandro Guzman:  

CLASS OF 1965
Alejandro Guzman's Classmates® Profile Photo
Knoxville, TN
White bear lake, MN
Bethesda, MD

Alejandro's Story

MY REAL NAME IS ALEJANDRO GUZMAN AND PEOPLE USED TO CALL ME "ALEX". I AM FROM MEXICO. I HAVE BEEN MARRIED FOR 43 YEARS WITH MY WIFE PAMELA. HAVE 3 DAUGTHERS AND ONE SON. 7 GRANDCHILDREN. 5 OF MY GRANDCHILDREN WERE BORN IN THE USA. SO THEY ARE AMERICANS. I LIKE READING A LOT BUT MOST OF IT IS IN SPANISH. I LOVE HUNTING AND THE OUTDOORS AND I USE BOW AND ARROW NOT RIFLE. I RODE MY HARLEY DAVIDSON UNTIL I WAS 62, NOW I AM 66. I FLEW PRIVATE SMALL PLANES MANY YEARS BASICALLY CESSNAS. I DO NOT DO IT NO MORE. I AM A MECHANICAL AND ADMINISTRATIVE ENGINEER FROM MONTERREY TECH. I GOT A COUPLE OF MASTERS DEGRESS FROM THE UNIVERSITY OF MINESSOTA AND FROM PEPPERDINE UNIVERSITY IN CALIFORNIA. I ALSO TRAINED AND LIVED IN JA...Expand for more
PAN BASICALLY IN TOKYO AND NAGOYA. I WORKED FOR 28 YEARS FOR A VERY BIG PRIVATE HOLDING COMPANY. NOW I OWN MY OWN FIRM SINE 18 YEARS AGO. WE ARE INTO MANAGEMENT CONSULTING, REAL STATE AND HAVE A CONSTRUCTION COMPANY IN PITTSBURGH PENNSYLVANIA. I ATTENDED ONLY MY SOPHMORE YEAR AT KCHS IN THE CLASS OF 65, THAT GAVE ME THE OPORTUNITY TO LEARN YOUR LANGUAGE. I ALSO WENT BACK TO KNOXVILLE MANY SUMMERS TO REINFORCE MY ENGLISH. I HAVE GREAT MEMORIES OF ALL THE FUN WE HAD WHEN I WAS ATTENDING KCHS. I HAVE SEEN MANY OF YOU BECAUSE I ATTENDED THE CLASS REUNION OF THE 42nd ANNIVERSARY. I DO NOT WANT TO WRITE MORE BECAUSE I RUN THE RISK OF BOTHERING YOU WITH MY STORY. PLEASE SATY WELL AND ENJOY LIFE. MAY GOD BLESS YOU ALL.
Register for Free to view all details!
Reunions
Register for Free to start a reunion event!

Photos

Alejandro Guzman's Classmates profile album
Alejandro Guzman's Classmates profile album
Alejandro Guzman's album, Fotos del perfil
Alejandro Guzman's album, Fotos del perfil
Alejandro Guzman's album, Fotos del perfil
Alejandro Guzman's album, Fotos del perfil

Alejandro Guzman is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.