Cynthia Robin Hanson:  

CLASS OF 1982
Kilgore High SchoolClass of 1982
Kilgore, TX
Longview, TX
Lindsborg, KS
Lindsborg, KS

Cynthia Robin's Story

Life I MOVED TO NEW MEXICO IN 1999 WITH MY HUSBAND FROM KANSAS WERE HE AND I LIVED FOR 16 YEARS AND BEFORE THAT WE GREW UP IN KANSAS I MOVED TO KANSAS IN 1982 NOT TO LONG AFTER I GRADUATED FROM HIGH SCHOOL AND STARTED WORKING IN A HOSPITAL AS A NURSES ASSISTANT AND I HAVE BEEN ONE EVER SINCE HAVE WORKED IN DIFFERENT HOSPITALS AND NURSING HOMES. I REALLY ENJOY TAKING CARE OF PEOPLE OF ALL AGES.THIS YEAR WILL BE OUR 20TH WEDDING ANNIVERSARY HARD TO BELIEVE.I AM SORRY TO SAY I DO NOT HAVE ANY KIDS MY BODY WOULD NOT CARRY THEM TO TERM AND HAD ALL KINDS OF TROUBLES SO I HAVE SEVERAL ANIMALS 1 DOG,2 CATS,2 BIRDS AND 2 FISH WE ARE LOOKING FOR ANOTHER SMALL DOG RIGHT NOW TO GO WITH ARE OTHER GUY WHICH IS A YORKIE(MA...Expand for more
LE) AND VERY SWEET.. Workplace I STARTED TO WORK IN 1982 OF AUGUST IN A SMAL COMM. HOSPITAL FOR 3 YEARS . THAT IS WERE I MEET MY HUSBAND. HE WAS A PATIENT.. THEN IN 1985 WE MOVED TO KANSAS CITY FOR A YEAR WORKED IN A FEW DIFFERENT PLACES THEN WE MOVED BACK TO THE SMAL TOWN OF LINDSBORG WERE I WORKED IN A NURSING HOME FOR 10 YEARS AND A COUPLE OF HOSPITAL BACK AT THE SMALL HOSPITAL AND A BIGGER ONE IN THE NEXT TOWN TILL 1999 WERE WE MOVED NOW IN ALBUQUERQUE NEW MEXICO AND I HAVE WORKED IN SEVERAL DIFFERENT PLACES BUT NOW I HAVE BEEN WORKING ONE PLACE NOW FOR 3 YEARS NOW CALLED KINDRED HOSPITAL, IT IS A SPECAILTY HOSPITAL ,LONG ACUTE CARE. 12 HOUR SHIFT AND VERY HARD WORK BUT BUT VERY GOOD WORK AT TIMES TOO..
Register for Free to view all details!
Register for Free to view all yearbooks!
Reunions
Cynthia Robin was invited to the
271 invitees
Cynthia Robin was invited to the
286 invitees
Cynthia Robin was invited to the
498 invitees
Register for Free to view all events!

Cynthia Robin Hanson is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.