Rosie Anderson:  

CLASS OF 1966
Rosie Anderson's Classmates® Profile Photo
Orleans,
Petersburg, VA
Las cruces, NM
Bad nauheim,

Rosie's Story

WELL, I HAVE HAD A GOOD LIFE SO FAR. GETTING OLDER AND WANT TO FIND OLD FRIENDS FROM 1952 TO 57 LAST NAME, "EVANS!' I USED TO LIVE IN FORT LEE VIRGINIA AND MET A FAMILY LAST NAME EVANS! FATHER: DOUGLAS EVANS. MOM: MARGRET. SONS: SONNY, ALFRED & JOHNNY. DAUGHTERS: SUSIE/SUSAN, LILLIAN/CHICKEN WAS HER NICKNAME. I HAVE BEEN LOOKING FOR THEM FOR OVER 45 YEARS AND WOULD LIKE THE HELP FROM ANYONE OUT THERE WITH ANY HELP THEY CAN GIVE ME. I DON'T KNOW WHERE THEY WERE FROM!!!!!!!!!! I MADE MANY FRIEND WHEN DAD WAS IN THE ARMY AND I'M GLAD TO HAVE HAD THE CHANCE TO DO WHAT A LOT OF KIDS DON'T GET TO DO AND THAT IS TO SEE DIFFERENT PLACES AROUND THE WORLD!!!!!!!!!!!! I ESPICALLY LOVED MEETING ELVIS IN BAD NAUHEIM GERMANY IN MARCH 1959 AT HIS HOUSE!!!!!!!!!!!!!!!!!! HE WAS STATIONED WITH MY DAD IN FRIEDBURG IN 58-59 . I NOW GO TO GRACELAN...Expand for more
D EVERY AUGUST FOR ELVIS WEEK!!!!!!!!!!!!!!!! WOULD LIKE TO FIND A FEW FRIENDS WHOM I WONDER ABOUT BUT I'M HAVING BAD LUCK IN FINDING A LOT OF KIDS!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVED GERMANY, FRANCE AND MY ONE FAVE ALSO WSMR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ITS THE ONLY REUNION I HAVE BEEN TO AND THAT WAS IN 99!!!!!!!!!!I HAD A BLAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I WAS MARRIED AND HAVE TWO SONS AND A DAUGHTER AND NOW 6 GRANDKIDS!!!!!!!!!!!! DIVORCED AND LIVING WITH MY BOYFRIEND UPSTATE NY!!!!!!!!!!!!! WE HAVE A SON/DOG NAMED BUCKSHOT AND HE IS A YORKIE!!!!!!!!!!!!!!! PLEASE IF ANYONE OUT THERE HAS ANY IDEA OF ANY KIDS NAMED ABOVE IN MY STORY PLEASE GET BACK TO ME OK? THIS MEANS A LOT TO ME AND I'M SURE THEY WILL REMEMBER ME AS I HAVE LOTS OF MEMORIES OF THOSE DAYS AND I'M GLAD I HAD A GOOD CHILDHOOD!!!!!!!!!!!!!! GOD BLESS YOU ALL, "ROSIE GIGGEY"/ANDERSON!"
Register for Free to view all details!
Reunions
Rosie is invited to the
197 invitees
Rosie is invited to the
193 invitees
Rosie was invited to the
204 invitees
Register for Free to view all events!

Photos

ROSE AS A LITTLE GIRL.
I LOOK LIKE MOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ROSIE 2007.

Rosie Anderson is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.