Steve Ferreira:  

CLASS OF 1995
Hamilton, ON
St. Eugene SchoolClass of 1991
Hamilton, ON
St. Brigid SchoolClass of 1989
Hamilton, ON

Steve's Story

Life HEY EVERYONE,I THINK IN GRADE 9 I MAY HAVE BEEN REMEMBERED AS THE GUY WITH THE BIG ASS GLASSES, GRADE 10.....HELL I WAS CALLED SO MANY THINGS, I DON'T KNOW WHAT ANYONE THOUGHT OF ME. IN GRADE 11, THAT WAS A SAD YEAR FOR ME. I FINISHED 1 SEMESTER, SAID GOOD-BYE TO MY FRIENDS AND LEFT FOR CATHEDRAL HIGH. NEEDLESS TO SAY I DIDN'T FINISH WITH A HIGH-SCHOOL DIPLOMA. I DIDN'T KEEP IN TOUCH MUCH, AND I REGRET EVERY MINUTE OF IT. BUT I DID MOVE ON AND BECOME SOMETHING OF MYSELF. IN THE PAST 7 YEARS, I HAVE TRIED ON AND OFF TO BECOME A PROFESSIONAL BOXER, BUT AFTER DEVELOPING ARTHRITIS IN BOTH MY WRISTS AND KNUCKLES IT HAS PREVENTED ME...Expand for more
FROM DOING SO. SO INSTEAD OF USING MY HEAD AS A SPEED BAG, I HAVE USED IT FOR BETTER THINGS. CURRENTLY I AM A LOGISTICS CO-ORDINATOR FOR THE LARGEST PHARMACUETICAL COMPANY IN THE WORLD(GLAXOSMITHKLINE). I ALSO PROVIDE I.T. ASSISSTANCE AND COMIC RELIEF FOR MY DEPARTMENT. BUT I THINK MY BIGGEST ACCOMPLISHMENT THIS FAR WAS MEETING THE LOVE OF MY LIFE(AMY),GETTING MARRIED AND BUYING OUR FIRST HOME. I GOT MARRIED SEPT 15, 2001 AND GINO REDA WAS KIND ENOUGH TO STYLE MY HAIR THE DAY BEFORE, FOR A FEE OF COURSE. DID I MENTION I HAD TO TIP THE BASTARD.HAHAHA!!! I HAVE MADE NEW FRIENDS ALONG THE WAY, AND I HOPE TO REGAIN THE ONES I LOST.
Register for Free to view all details!
Reunions
Register for Free to start a reunion event!

Steve Ferreira is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.