Tanya Vincent:  

CLASS OF 1982
Tanya Vincent's Classmates® Profile Photo
Red bluff, CA
Anderson, CA
Anderson, CA
Leggett, CA

Tanya's Story

Life HI EVERYONE. AFTER HIGH SCHOOL I WENT TO SHASTA COLLEGE GOT TWO A.A. DEGREES AND ON TO CAL-POLY POMONA. I STAYED THERE ALMOST 2 YEARS AND RETURNED TO REDDING TO BE WITH MY FAMILY. I WENT TO SHASTA COLLEGE AND TOOK UP EARLY CHILDHOOD EDUCATION AND THEN I DECIDED TO WORK FULL TIME IN THE SCHOOLS WHERE I TAUGHT FOR 6 YEARS. GOT TIRED OF IT AND WENT IN WITH A FRIEND AND DID OUR OWN JANITORIAL BUSINESS FOR 8 YEARS- THEN,I TOOK A YEAR OFF AND PLAYED, TRAVELED AND CAME BACK TO GET A JOB WITH THE CITY WHERE I AM T...Expand for more
ODAY. WITHIN THIS LAST YEAR I HAVE TRAVELED AROUND ON MY DAYS OFF AND ENJOYED MYSELF.IT HAS BEEN ALOT OF FUN AND I GOT INTO COMPUTERS, I HELP MY DAD IN HIS ANTIQUE STORES. HE HAS ONE IN RED BLUFF AND ONE IN CHICO. I STARTED SCRPBOOKING TO SAVE MEMORIES OF MY TRIPS AND MAYBE SOME DAY I WILL SETTLE DOWN AND START MY OWN FAMILY -WHO KNOWS. LOL ONE THING IS FOR SURE I KEEP BUSY :) 20 YEAR REUNION WILL BE COMING UP AND I HOPE TO SEE ALOT OF YOU IN PERSON IT WILL BE FUN SO TAKE CARE AND ENJOY EACH DAY AS IT COMES .
Register for Free to view all details!
Reunions
Tanya was invited to the
277 invitees

Photos

Tanya Vincent's Classmates profile album
Tanya Vincent's Classmates profile album

Tanya Vincent is on Classmates.

Register for free to join them.
Oops! Please select your school.
Oops! Please select your graduation year.
First name, please!
Last name, please!
Create your password

Please enter 6-20 characters

Your password should be between 6 and 20 characters long. Only English letters, numbers, and these characters !@#$%^&* may be used in your password. Please remove any symbols or special characters.
Passwords do not match!

*Required

By clicking Submit, you agree to the Classmates TERMS OF SERVICE and PRIVACY POLICY.

Oops an error occurred.